Allerede medlem? Klik her

Foto

Lederne er Danmarks største a-kasse og organisation for ledere

  • A-kasse og fagorganisation
  • Værktøjer, hjælp og vejledning
  • Verdens største brancheorganisation inden for ledelse

Få adgang til Danmarks største vidensbank for ledere. Bliv medlem af Lederne i dag, og giv din karriere og økonomi et boost.

Hos Lederne arbejder vi benhårdt på at fortjene at blive din faste sparringspartner i alt, hvad der omhandler din karriere. Ud fra en målsætning om at skabe den bedste værktøjskasse for dig som leder har vi derfor sammensat en medlemskabspakke, vi er sikre på, du ikke kan sige nej til.

Bliv medlem af Lederne, og få:

  • A-kasse og faglig organisation – Danmarks billigste!
  • Gratis KarriereSparring® – udvikl din profil og sæt fart på din karriere.
  • Gratis LederSparring® – få en sparringspartner til ledelsesmæssige udfordringer.
  • Gratis juridisk hjælp inden for 24 timer – vores erfarne jurister hjælper dig med alle arbejds- og karrieremæssige problemstillinger – og også hvis du bliver fyret.
  • Gratis LederNetværk® – du får personlig adgang til et professionelt netværk for ledere.

Alt dette – og meget mere – får du for kun 509,33 kr. pr. måned.

Bliv sikret og få fordelene i dag

Bliv økonomisk sikret og benyt dig af alle fordelene hos Lederne allerede i dag. Indsend formularen nu, så ringer vi dig op.

Bliv medlem og få blandt andet:

Ledernes A-kasse

Ledernes A-kasse - billede

Ledernes A-kasse er en af Danmarks billigste a-kasser, og kan benyttes af alle. Har du brug for en virkelig billig a-kasse, kan du derfor med fordel benytte Ledernes A-kasse.

Vores jobkonsulenterne er blandt de dygtigste og mest erfarne på markedet, og vi har som erklæret mål at få dig i arbejde hurtigst muligt, såfremt du skulle blive afskediget. Vi tror ikke på lange rådighedsforløb, og derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at klæde dig på til at komme hurtigt videre.

Lederne - faglig organisation for ledere (172,33 kr. pr. måned)

Lederne - faglig organisation for ledere (172,33 kr. pr. måned) - billede

Lederne er en faglig organisation og lige som i almindelige fagforeninger, så får du hos os en masse fordele som medlem. Er du medlem af vores a-kasse, koster den faglige organisation kun 69 kr. pr. måned. Læs mere om fordelene herunder.

KarriereSparring®

KarriereSparring® - billede

Vil du gerne have det maksimale ud af dine evner – og her mener vi ikke kun økonomisk, men også personligt og fagligt – så kan vi hjælpe dig. Vi har rigtig mange års erfaring med at hjælpe andre ledere frem i verden, og den mulighed skal du selvfølgelig ikke snydes for.

KarriereSparring® hos Lederne er inkluderet i dit medlemskab, og du kan benytte os lige så meget (eller lidt), som du har lyst til, uden at det koster dig ekstra.

(KarriereSparring® er gratis for medlemmer.)

LederSparring®

Leder<em>Sparring</em>® - billede

Står du med en ledelsesmæssig udfordring, hvor du er i tvivl om, hvordan du skal reagere, kan du helt gratis benytte Lederne som sparringspartner. Vores erfarne medarbejdere kan vejlede dig til at vælge den bedste løsning, uanset udfordringen, og ingen ledelsesmæssig udfordring er for stor eller for lille.

(LederSparring® er gratis for medlemmer.)

Juridisk hjælp

Juridisk hjælp - billede

Som medlem af Lederne kan du helt gratis få al den juridiske hjælp du har behov for i forhold til dit ansættelsesforhold. Det indebærer blandt andet hjælp i forbindelse med ansættelse, opsigelse/fyring, tilbagetrækning eller sygdom.

Vi hjælper dig også gerne, hvis du oplever tvister med ledelsen eller kollegaer, problemer med din løn eller andre goder, du har krav på. Ligesom vi også hjælper dig, hvis du oplever ændringer i dit arbejdsforhold, fx at du skal flytte lokation.

(Juridisk hjælp er gratis for medlemmer.)

Professionelt netværk for ledere

Professionelt netværk for ledere - billede

Som medlem af Lederne bliver du medlem af en eksklusiv klub af ledere i hele Danmark, og gennem denne har du mulighed for at opbygge et professionelt netværk, som du kan trække på i dit daglige arbejde. Vi hjælper dig med at opbygge et netværk og sørger for, at du får det maksimale ud af dine kontakter.

Andre professionelle ledernetværk koster gerne 15. – 20.000 kr. om året i medlemskab – hos os er det inkluderet i prisen.

(LederNetværk® er gratis for medlemmer.)

Adgang til eksklusiv vidensportal

Adgang til eksklusiv vidensportal - billede

På Lederne.dk har vi gennem årene opbygget en kæmpe vidensportal, der dækker alt inden for ledelse. En smule af al den viden er tilgængelig for alle, men alt det bedste har vi valgt kun at gøre tilgængelig for vores medlemmer.

Det vil sige, at så snart du er medlem af vores faglige organisation, så får du gratis adgang til Danmarks største vidensportal for ledere, og er der noget, du synes mangler, så kan du bare kontakte os, så tilføjer vi det.

(Ledernes vidensportal er gratis for medlemmer.)

24 timers kontraktgennemlæsning

24 timers kontraktgennemlæsning - billede

Skulle du blive fyret eller få nyt arbejde, tilbyder vi helt eksklusivt dig som medlem at læse din kontrakt/opsigelse igennem inden 24 timer. Det betyder, at kontrakten bliver helt som den skal være, og skulle der være noget i kontrakten, der ser underligt ud, så klæder vi dig på til at få det afklaret med virksomheden.

Hvis du bliver fyret kan det være svært at læse opsigelsen objektivt, da det ofte betyder en stor omvæltning i dagligdagen. Vores dygtige og erfarne jurister læser din opsigelse igennem inden 24 timer, og skulle der være uhensigtsmæssigheder eller mangler i den, så sørger vi for, at de bliver rettet til din fordel.

(24 timers kontraktgennemlæsning er gratis for medlemmer.)


Lederne - 100 % koncentreret leder-erfaring

Lederne er en organisation og A-kasse, hvor service og ydelser er 100% rettet mod ledere og andre betroede medarbejdere. Vores 100.000 medlemmer har valgt os, fordi de hos Lederne får et medlemskab skræddersyet til dem der går forrest.

Det er vores ambition, at du som medlem synes, at vi er alle pengene værd. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde dig kvalitet til en fornuftig pris, så du mærker, at du får noget for dit kontingent.

Det kan lade sig gøre, fordi vi har mange medlemmer (over 109.000) og ikke bruger penge på partistøtte – alle indtægter går til at hjælpe dig. Det eneste, der interesserer os, er at gøre lederlivet lettere for dig.

Vi hjælper dig hurtigt videre. Det er vores vision at gå foran dem der går forrest. Vi baner vejen, så du hurtigere kan komme frem, og vi gør fodarbejdet, så du kan høste udbyttet. Pluk fx frugten af vores ledelseskonsulenters store erfaring, når du møder udfordringer i lederjobbet. LederSparring® står klar til at rådgive dig og øse af deres store ledelseserfaring, så du hurtigt kan komme videre. Det samme gælder vores juridiske team, som kender alt til de problemstillinger, du som leder kan rende ind i.


Bliv sikret og få fordelene i dag

Bliv økonomisk sikret og benyt dig af alle fordelene hos Lederne allerede i dag. Indsend formularen nu, så ringer vi dig op.